10 Haziran 2023

Trend: Kırmızı ruj


Bugün 2023 sezonunun en sıcak ve ateşli trendi hakkında biraz bilgi vermek istiyorum: Kırmızı ruj! Kırmızı ruj, bu yazın gözde rengi olacak. Bu ruj rengi, makyajın en iddialı detaylarından biri olarak bu yaz makyaj trendlerine de damga vuracağa benziyor...


Bu trendin en güzel yanı, her ten rengine ve her zevke uyum sağlamasıdır. Cildinize uygun, doğru tonu bulduğunuzda kırmızı ruj sizi ışıl ışıl bir yıldıza çevirebilir. Klasik, mat kırmızılar ya da canlı, parlak kırmızılar arasından seçim yapabilirsiniz. 


İşte bazı öneriler: Açık tenliyseniz, mavimsi-mor alt tonlu kırmızılar size pek yakışacaktır. Kiraz ruj tonlarına deneyin. Buğday tenliyseniz, hem soğuk hem de sıcak kırmızılar size yakışır. Şarap ve kiremit kırmızıları deneyin. Esmer tenliyseniz, kahverengi alt tonlu kırmızılar sizi büyüleyici bir biçimde tamamlayacaktır. Kiremit tonlarını mutlaka deneyin.


Kırmızı ruj, yalnızca gece makyajında değil, gündüzleri cesurca kullanılıyor. Bu yaz, t-shirt ve kot kombinlerinizi bile hemen daha şık bir hâle getirecektir. Güneş ışığında kırmızı rujunuzun parlaklığıyla parıldayacaksınız!

 Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder